Prajitura Bounty bars

de luminita20_2006 in Prajituri, 29 Ian 2011 | 8230 vizualizari

 

INGREDIENTE

blat:

  • 125 g. unt 
  • 100 g. zahar brun 
  • 3 oua
  • 200 g. faina 
  • 2 linguri cacao 
  • 2 linguri lapte 
  • 1 lingurita plina praf de copt

Crema: 

  • 300 ml lapte 
  • 3 linguri pline cu gris 
  • 100 g. unt 
  • 100 g. zahar 
  • 100 g. nuca de cocos
  • Pentru insiropat: 
  • lapte caramel sau lichior de cocos

Glazura: 

  • 200 g. ciocolata de lapte 
  • 50 g. unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Bounty bars:





Blat: Se mixeaza untul cu zaharul pana cand devine o crema spumoasa se adauga pe rand cate un ou apoi laptele si faina amestecata cu cacao si parf de copt se omogenizeaza compozitia si se pune in tava de copt . Se da la cuptor 20 min.

Lapte caramel: se caramelizeaza 2-3 linguri de zahar! atentie sa nu ardeti zaharul apoi se pune laptele 200g.Se insiropeaza blatul racit.

Crema: Se amesteca laptele cu gris, zahar si unt si se pun la foc cand se ingroase se adauga nuca de cocos si se lasa sa mai fiarba 2 min. Se toarna ferbinte peste blatul racit. Glazuta se topeste la bain marie ciocolata cu untul si se toarna peste prajitura.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Bounty bars" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

elena1988 1

30.01.2011, 09:19

DIANA B 1

30.01.2011, 10:17

Cred ca-s bunaciune , rau ............

Rahela Velicu 1

15.12.2018, 09:32

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Eclere