Prajitura cu ananas la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 19 Iun 2016 | 3799 vizualizari

 

La Miha am vazut aceasta prajitura si am facut-o. Foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100g zahar
  • 280g faina
  • 150ml lapte
  • 130ml ulei
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • coaja rasa de lamaie
  • Ananas felii compot
  • 150g zahar pentru caramelizat
  • 3 linguri frisca lichida
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu ananas la slow cooker Crock-Pot:

Ananasul se scoatedin conserva si se pune la scurs.

Se mixeaza ouale cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul.

Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza pana se face o spuma consistenta.

Se adauga uleiul, laptele si coaja de lamaie.

La final se adauga faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza.

Intr-o craticioara se pune zaharul la topit si cand devine lichid se pune frisca lichida si se omogenizeaza.

Pe fundul vasului de la slow cooker Crock-Pot 3.5 l se pun felii de ananas si se umplu si spatiile dintre felii.

Se toarna compozitia de caramel uniform.

Se pune si compozitia de chec.

Se pune capacul si se seteaza aparatul pe pozitia Low pentru 3 ore.

Se pune sub capac hartie absorbanta ca sa stranga vaporii care se formeaza.

Se face proba cu scobitoarea.

Se rastoarna pe un platou cu o miscare ferma si se lasa la racit.

Se portioneaza si se serveste.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu ananas la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Branza proaspata de vaci la slow cooker Crock-Pot