Desert prajitura cu branza si cirese

de oanapl in Prajituri, 23 Feb 2020 | 1946 vizualizari

 

Vă invit să încercați și această rețetă deoarece este foarte fragedă și se topește in gură.

 

INGREDIENTE

  • 500 g brânză dulce de vaci
  • 6 ouă
  • 150 g smântână
  • 100 g zahăr măcinat
  • Esență de lămâie
  • 1 praf de sare
  • 50 g făină
  • 200-300 g cireșe
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu branza si cirese:

Se scot sâmburii cireșelor și se taie cireșele în două.
Se mixează (cu ajutorul unui mixer vertical) brânza dulce cu gălbenușurile, smântana, zahărul măcinat și esența de lămâie. Se adaugă făina și se omogenizează.
Abușurile se bat spumă cu un praf de sare si se adaugă peste crema de brânză cu mișcări ușoare. Se adaugă cireșele și se omogenizează ușor.
Se toarnă crema de brânză în tava unsă cu unt  și se introduce tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C pentru 30-40 de minute. 
Când trece testul cu scobitoarea, se scoate prăjitura din cuptor și se lasă să se răcească, apoi se trece ușor un cuțit pe marginile tăvii și se desface inelul de la tavă. După ce se răcește complet se porționează.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu branza si cirese" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura turnata, cu branza si visine