Prajitura cu branza si Fanta

de Rocsi in Prajituri, 17 Feb 2010 | 31709 vizualizari

 

Tot ce pot sa va zic e ce este foarte delicioasa si merita facuta...

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 2 linguri cacaoa
  • 90 ml ulei
  • 1 praf copt
  • 1 esenta rom
  • CREMA 1:
  • 200 g zahar pudra
  • 500 gr branza de vaci
  • coaja lamaie sau porcocala
  • zahar vanilat
  • 250 gr unt
  • CREMA 2:
  • 2 plicuri budinca de vanilie
  • 4-5 linguri zahar
  • 1 lintru fanta de portocale

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si Fanta:

Blatul:albusurile se bat bine spuma,peste ele se adauga zaharul.apoi se pun galbenusurile si se bat bine cu albusurile.


dupa care uleiul se adauga treptat nu tot deodata.


faina se amesteca cu cacaoa si praful de copt si se pune peste restul compozitiei.iar apoi se adauga esenta de rom.


compozitia obtinutase pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor.o incercati cu scobitoarea si cand nu se mai prinde de scobitoare e gata


CREMA1:branza se farama bine.peste ea se adauga untul de la temperatura camerei si se freaca bine.apoi se pune zaharul pudra ,vanilia si coaja de lamaie si se freaca bine pana iese ca o pasta.


CREAM2:budincile se fac conform instructiunilor de pe plic doar ca in loc de lapte se foloseste fanta.


Peste blatul racit se pune crema de branza .apoi budinca fierbinte.insa budinca fierbinte nu o puneti toata in acelasi loc,ci o distribuiti uniform.

 

TIPS-URI

1

in loc de budinca de vanilie puteti folosi de capsuni si cu fanta de fructe de padure si iese crema rosie in loc de galbena.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si Fanta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

ela 1

16.05.2010, 14:10

si eu spun la fel poate mai face rocsi intre timp si ne da si noua

Rocsi 1

16.05.2010, 14:20

o sa mai fac eu candva si o s ava servesc cu siguranta

elena1988 1

10.03.2011, 10:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de rom