Desert prajitura cu branza si mere

de katty in Prajituri, 19 Sep 2017 | 7686 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
    • 130 gr unt moale
    • 75 gr zahar brun
    • 75 gr zahar alb
    • 2 oua
    • 2 linguri ulei
    • 1 plic zahar vanilat
    • 250 gr faina
    • 1/2 lingurita praf de copt
    • 1/2 lingurita bicarbonat
    • scortisoara pudra
    • in praf de sare
    • 350 gr mere curatate si tocate cubulete
    • 1 lingura zeama de lamaie
    Crema de branza:
    • 400 gr branza dulce
    • 3 linguri zahar alb
    • 1/2 plic zahar vanilat
    • 1 lingura faina
    • 1 ou
    Blat crocant:
    • 50 gr zahar alb
    • 50 gr zahar brun
    • 75 gr unt
    • 75 gr faina
    • 1/2 lingurita praf de copt
    • scortisoara pudra

Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu branza si mere:

Mixam intr-un vas untul moale cu zaharul, ouale, zaharul vanilat, uleiul  si un praf de sare. Adaugam faina amestecata cu praful de copt, bicarbonatul si scortisoara. Curatam merele, le tocam cubulete si le stropim cu zeama de lamaie. Punem merele in compozitie si amestecam usor. Turnam compozitia intr-o forma tapetata cu hartie de copt. Amestecam branza cu oul, zaharul, zaharul vanilat si faina. Intindem amestecul peste compozitia  cu mere. Amestecam cu varful degetelor ingredientele pentru blatul crocant, pana devin un aluat nisipos si il presaram deasupra. Dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumeneaste frumos.

Cand prajitura este gata, o scoatem si o lasam sa se raceasca, apoi presaram deasupra zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu branza si mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

dantes 1

21.09.2017, 07:31

Rocsi 1

21.09.2017, 19:53

Cat de mult imi placeeeeee!

miki_a 1

24.09.2017, 09:18

Ce bunătate de prăjitură!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu foi de cacao si biscuiti