Prajitura cu caise

de alilianaa in Prajituri, 26 Aug 2013 | 1391 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri smantana
  • 2 oua
  • 4 linguri zahar
  • 9 linguri faina
  • o jumatate pachet unt
  • un praf de copt
  • esenta vanilie
  • un praf de sare
  • un bol caise ( pulpa)
  • zahar pudra vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu caise:

Ouale intregi se amesteca cu zaharul si un praf de sare ( pus lingura cu lingura- zaharul:))) pana creste ca volum si devine o crema. Adaugam smantana si mixam. Scoatem telurile. Adaugam faina si praful de copt, lingura cu lingura si amestecam cu spatula de jos in sus ca sa nu se lase compozitia.


La final punem untul putin incalzit. Amestecam usor. Ungem cu unt o tava de yenna. Punem compozitia si deasupra punem pulpa de caise taiate feliute.


Se da la cuptor pentru 40-45 minute la foc mediu. Se pudreaza cu zahar.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

laura_n 1

26.08.2013, 15:45

pufoasa si pudrata cum imi place

alilianaa 1

26.08.2013, 19:28

Bya, Meri

alilianaa 1

26.08.2013, 19:28

Ica, Laura

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura de cofetarie