Prajitura cu cirese

de ana in Prajituri, 10 Iun 2010 | 6555 vizualizari

 

reteta testata de Gabitzu.Deci noi asa facem Gabitzu testeaza ,Ana pune in aplicare dupa verdict !

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cirese
  • 75 gr unt
  • 200 gr crema de branza sau smantana
  • 6 linguri de zahar
  • 1 cana (250) de faina
  • 3 oua
  • 1 praf de copt
  • esenta de rom
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu cirese:

Batem spuma untul impreuna cu zaharul ,apoi adaugam cate un galbenus amestecand energic dupa fiecare ,incorporam crema de branza (sa fie mai lichida ,eu am pus un strop de lapte in ea ) apoi praful de copt, faina ,albusurile batute spuma si esenta de rom.

Intr-o tava medie tapetata  turnam compozitia apoi presaram ciresele fara samburi.

Eu am copt pe treapta de sus la foc mediu spre mic .(Depinde de cuptorul fiecaruia)

O taiem cand se raceste .

De aici  m-am inspirat ,am adaptat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

ana 1

11.06.2010, 07:13

Nadina unde ai umblat?N-ai dat tu un semn toata ziua?

Bucataras Medi 1

16.06.2010, 16:08

cum adica ,eu inca nu am dat pe aicea?..................unde oi fi umblat de am ratat o asa ocazie?..................na ca acuma dau doar furcile ca praji nu-ti mai cer ca nu cred ca mai ai...............

Rahela Velicu 1

18.10.2021, 15:44

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose negrese