Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
BLAT:
- se face un blat din toate ingredientele si se coace la foc potrivit pana se intareste.
CREMA:
- amestecam galbenusurile cu zaharul, adaugam laptele si le punem la foc pana crema incepe sa se ingroase putin dupa care o dam la rece.
- punem gelatina la inmuiat intr-oi cana cu apa rece, apoi o topim pe baie de aburi
- batem frisca apoi oprim o parte pt. ornat iar frisca ramasa o amestecam cu crema racita si gelatina.
- dupa ce am omogenizat compozitia adaugam capsunile zdrobite
ASAMBLARE:
- intindem crema peste blat si dam prajitura la frigider pentru cateva ore.
- o ornezi apoi cu frisca si cu fructe date prin gelatina rosie sau bumbonele...dupa imaginatie.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult