Desert prajitura cu fistic si ciocolata alba

de Catalina L in Prajituri, 29 Iun 2022 | 2915 vizualizari

 

Reteta fara gluten, low carb.
Pueti pune zahar in loc de indulcitor si ciocolata alba normala a mea era low carb cu indulcitor.
https://www.blogulluicatalina.com/2022/05/prajitura-cu-fistic-fara-gluten-low-carb.html

 

INGREDIENTE

  • 50 g pudră fina de fistic
  • 50 g fistic decorticat
  • 45 g faina de migdale
  • 90 g unt
  • 130 g de pistoles de ciocolată albă low carb @Torras
  • 40 g eritritol îndulcitor natural
  • 3 oua
  • 80 g smantana lichida 30%
  • 1/2 plic praf de copt
  • vanilie
Portii: 9
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu fistic si ciocolata alba:

Preîncălziți cuptorul la 160°C. Zdrobiți fisticul decorticat. 

Într-un castron, amestecați untul moale cu îndulcitorul și vanilia. 

Se adauga ouale si smantana. 

Se amestecă pentru a obține o pastă omogenă. 

Topiți ciocolata albă în cuptorul cu microunde  aproximativ 1 minut la 750 W, amestecand la fiecare 30 de secunde pentru a nu arde ciocolata.  

Adăugați ciocolata topită la preparat. 

Se incorporeaza apoi fisticul zdrobit , praful de copt amestecat cu pudra de migdale si pudra de fistic. 

Se toarnă în forma unsa (17 x 17 cm). 

Coaceți timp de 40 de minute. 

Se lasa sa se raceasca cateva minute inainte de a  scoate din forma.

Decorati cu indulcitor pudra si fistic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu fistic si ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Trio cu mere si crema in doua culori