Prajitura cu gem

de ianculubita in Prajituri, 13 Mar 2014 | 1659 vizualizari

 

Va recomand o prajitura simpla si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 5oua
  • 1cana cu zahar
  • 150ml ulei
  • 300g faina
  • 1plic praf de copt
  • coaja rasa de lamaie
  • esenta de vanilie
  • 1borcan cu gem
  • 1plic praf de frisca
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu gem:

Batem bine galbenusurile cu ulei ca si maioneza,adaugam albusurile batute spuma cu un praf de sare,zahar,arome iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt si cernuta;rasturnam intr-o tava mai mica tapetata cu hartie de copt si lasam la cuptor 40min

Dupa ce s-a racit,taiem blatul in doua,punem gem intre foi iar deasupra ornam cu frisca pregatita dupa instructiunile de pe plic

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Prajitura cu gem-0
Prajitura cu gem-1
Prajitura cu gem-2
Prajitura cu gem-3
Prajitura cu gem-4
Prajitura cu gem-5
Prajitura cu gem-6

COMENTARII (12)

Satisfyyourcravings

Satisfyyourcravings 1

13.03.2014, 12:27

Simplu si delicios!

Bunica

Bunica 1

13.03.2014, 13:20

Ar fi buna la desert!

ianculubita

ianculubita 1

14.03.2014, 10:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!