Prajitura cu iaurt insiropata

de mirela0911 in Prajituri, 1 Noi 2012 | 6330 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de iaurt
  • 1 cana de ulei
  • 2 cani de zahar
  • 3 cani de faina
  • 1 lgt coaja de portocala rasa
  • 1 praf de copt
  • 3 oua
  • apa si zahar dupa gust pt insiropat
  • 3-4 lg nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu iaurt insiropata:

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.


Se amesteca cu un tel iaurtul si zaharul bine, se adauga pe rand uleiul iar apoi ouale si coaja de portocala. Se adauga faina si se amesteca pana devine omogena compozitia. La final se pune praful de copt si se amesteca bine.


Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pt cca 30-35 minute. Pt. siguranta se face testul cu scobitoarea. Se socate din cuptor si se lasa la racit.


Intre timp se prepara siropul din apa si zahar dupa gust. Se taie in cubulete prajitura direct in tava si se insiropeaza. Deasupra se presara nuca de cocos.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu iaurt insiropata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

7.5L Digital

- 22 %
899.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

MonaMimi 1

02.11.2012, 18:39

iri_iri 1

03.11.2012, 16:58

mirela0911 1

04.11.2012, 23:29

Va multumesc tuturor pt aprecieri!
Corina iti dau dovleacu' ca mai am doi!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Tabita _

8081 puncte

mihaelar63

6118 puncte

mirela0911

5306 puncte

-Licurici-

5012 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba taraneasca de purcel
  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

  • 28

    J

  • 29

    V

  • 30

    S

  • 31

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Corndog

ieri la 21:24

Sparanghel cu bacon și cartofi wedges

de Meea 4

ieri la 18:50

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu iaurt