Prajitura cu nuca (de post)

de deyutzky in Prajituri, 9 Mar 2012 | 5528 vizualizari

 

inspirata din reteta "Prajiura zi si noapte" by Julie

 

INGREDIENTE

  • 250 ml apa minerala
  • 150 gr zahar+1 plic zahar vanilat
  • 100 ml ulei
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • 1 plic praf de copt
  • 300 gr faina
  • 2 linguri cacao
  • nuci (bucatele mici)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu nuca (de post):

Zaharul il dizolvam in apa dupa care adaugam uleiul, esenta de vanilie si apoi faina amestecata cu praful de copt si mixam bine.


Compozitia obtinuta se imparte in 2. Prima parte se adauga intr-o tava tapetata cu hartie de copt iar cea de a 2a compozitie se amesteca cu cele 2 linguri de cacao si se pune peste prima compozitie (cea alba).


Desupra se pun nucile bucatele mici si se da la cuptor pt 30 de minute la foc mediu.


Pofta buna!




Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu nuca (de post)" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

deyutzky 1

11.03.2012, 00:49

multumesc fetelor Veronica, sa-mi zici cum ti se pare...mie mi-a placut tare mult cum a iesit

mamaieelena 1

12.03.2012, 13:31

buna

deyutzky 1

12.03.2012, 13:41

multumesc mamaieelena

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

la 10:06

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

pe 05.05 la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

pe 05.05 la 21:55

  Drob cu ciuperci!

de abetina 3

pe 05.05 la 21:37

Cotlet de porc cu sos de mustar

de Rocsi 9

pe 05.05 la 20:50

TOP
utilizatori

Constelatialeu

6273 puncte

Panacris

6243 puncte

mirela0911

4523 puncte

Rocsi

4172 puncte

oanapl

4171 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

la 10:06

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

pe 05.05 la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

pe 05.05 la 21:55

  Drob cu ciuperci!

de abetina 3

pe 05.05 la 21:37

Cotlet de porc cu sos de mustar

de Rocsi 9

pe 05.05 la 20:50

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu struguri, nuci si bezea