Prajitura cu rahat si lamaie

de ionix in Prajituri, 6 Feb 2010 | 13762 vizualizari

COMENTARII (19)

Rocsi 1

06.02.2010, 22:10

e buna rau prajitura asta...da eu o fac altfel....bravo....

ionix 1

06.02.2010, 22:13

fata, eu am facut dupa indicatiile tale dar cu aportul meu personal... adica am schimbat-o nitel ce-i cu tine online??? merge pc-ul? esti pe yahoo?

Teo 1

06.02.2010, 22:22

este un deliciu! daca nu-ti aduci aminte '' aluatul'' incearca cu foi de napolitana ,cu aceeasi crema;pt. post e cea mai potrivita!

ionix 1

06.02.2010, 22:25

asa-i Teo ... a iesit si cu foile facute-n casa... dar de post merge sigur cu foi de napolitana si in umplutura sa pui margarina...

Rocsi 1

06.02.2010, 22:55

nu merge k nu l-am facut sa vad dak vine dani sambata si il fac..pai se fac foi si d post...eu prajitura asta o fac de post bine cu ajutorul mamei k e greu de framantat...

Rocsi 1

06.02.2010, 22:59

pastreaza si mie si trimite un pachetel pe autokr

Bunica 1

06.02.2010, 23:16

ionix, pentru foi ia compozitia foilor de la Alba ca Zapada. Iti garantez eu, ca bunica, iese la fix. Cand baiatul meu era mic si ma apucam sa fac prajituri, faceam 2-3 compozitii de aluat si faceam diverse umpluturi printre care si pe aceasta cu rahat. Este o prajitura comuna , dar mie imi place, si acum, foarte mult.

ionix 1

07.02.2010, 11:45

@Rox... ce sa-ti mai pastrez... i-am dat lui Razvan c-a avut "bairam" azi-noapte lasa, pachetul il primesti live... de la mine

@Bunica... asaaaaaaaa-i, si eu m-am gandit dupa ca mergeau mai bine foile de la alba ca zapada sarut-mana... pt mine nu-i comuna pt c-am mancat doar de doua ori in viata mea, in rest nu a mai facut nimeni cunoscut

mi-a placut ca e foarte simpla de facut... nu mai stau sa frec atata la creme sarut-mana mult pentru sfaturi... data viitoare fac foile de la alba ca zapada...

liana_geicu 1

07.02.2010, 16:45

Este foarte buna prajitura asta, si mama mea facea intr-o vreme, dar cu foi de napolitana!

ANCA 1

07.02.2010, 18:13

eheee, buna rau!!! ia vezi si la mine in retete, nu e chiar la fel, poate-ti pare interesanta!

ionix 1

07.02.2010, 18:36

asa-i fetelor... e bunaaaaaaaaaa raaaaaaaaaau....
@Anca, am vazut si mi se par mai interesante foile tale mersic

Rocsi 1

07.02.2010, 18:37

eu nu fac cu suc d rosii si tot imi ies fragede

ionix 1

07.02.2010, 18:39

mandro, ti-o iesi... n-ai vrut sa-mi divulgi secretul mamei tale... reao

ANCA 1

07.02.2010, 18:47

foile mele cu suc de rosii ies fragede, dar mai biscuitoase, sucul nu schimba deloc gustul, ci coloreaza frumos! oricum, destul de meticuloase, dar merita din plin!!

danygospodina 1

07.02.2010, 22:52

Vai, ce-mi faci, noroc ca m-am spalat pe dinti. Se topesc in gura, nu? N-am mai mancat de vreo 20 ani. Cam multisor, nu?

ionix 1

08.02.2010, 08:18

@Anca... am mancat turta dulce cu sos de rosii si mi-a placut... o sa-ncerc cu siguranta daaa, sunt meticuloase foile astea dar merita rezultatul

@Dany.... daaaa, se topesc... oho, si eu am mancat acum cam dupa 13 anisori asa... pai, fa-o.. merita... iar daca vrei foi mai bune poti incerca foile Ancai sau vezi la mine foile de la alba-ca-zapada.... poate ai reteta originala de la prajitura asta

ANDREEA 1

30.07.2012, 21:52

FFF FAINA PRAJITURA,O COMBINATIE DE AROME NEMAIINTALNITA DE MINE PANA ACUM....SI AM NISTE ANI...)DA-MI VOIE SA TE APLAUD LA SCENA DESCHISA...FELICITARI,ASTEA SUNT RETETELE PE CARE LE ADOR,LE CAUT SI LE COLECTIONEZ...ORICAND LE PREFER DULCEGARIILOR MODERNE...RETETELE CU IZ DE COPILARIE,CUM AI SPUS SI TU...BRAVO,NOTA 10!!!!

ionix 1

10.08.2012, 19:30

Mulțumesc, Andreea! Nu este o poză foarte reușită, care să demonstreze că e și arătoasă, dar prăjitura e bunuță rău.

RuxyRux 1

10.08.2012, 19:33

Deosebita prajiturica ta...am pus-o la favo sa o probez...multumesc si te imbratisez frumoaso!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Deliciu cu capsuni