Prajitura cu rom si ciocolata

de aura78 in Dulciuri, 23 Feb 2014 | 1454 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g zahar
  • 150 g unt
  • 100 g faina
  • 120 g amaretti
  • 4 oua
  • 100 g de ciocolata neagra
  • 1 pahar de rom (pentru prajituri )
  • 1/2 de praf de copt -cacao amara
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu rom si ciocolata:

Separa albusurile de galbenusuri.mixeaza galbenusurile cu zaharul .mixeaza albusurile cu un varf de cutit de sare.Piseaza amaretti , adauga faina ,praful de copt ,romul ,untul topit ( rece),si ciocolata neagra taiata in cubulete.Amesteca totul ..Adauga galbenusurile mixate cu zaharul .Cand totul este bine omogenizat ,adauga albusurile mixate,amestecand de jos in sus .




Pune compozitia intr-o forma rotunda unde in prealabil ai pus hartie de copt sau ai uns-o cu unt si ai pus faina in ploaie .

Pune compozitia in cuptorul in prealabil incalzit la 180 de grade pentru aproximativ 30 de minute.Depinde de cuptor .

Cand s-a racit presara deasupra cacao si ciocolata rasa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu rom si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

claudiaO 1

24.02.2014, 10:14

buna prajiturica

Pushaa 1

24.02.2014, 13:16

arata bine tare!!

aura78 1

24.02.2014, 14:41

multumesc ...este super buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti pentru Mos Craciun