Prajitura cu rom si ciocolata

de aura78 in Dulciuri, 23 Feb 2014 | 1598 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g zahar
  • 150 g unt
  • 100 g faina
  • 120 g amaretti
  • 4 oua
  • 100 g de ciocolata neagra
  • 1 pahar de rom (pentru prajituri )
  • 1/2 de praf de copt -cacao amara
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu rom si ciocolata:

Separa albusurile de galbenusuri.Mixeaza galbenusurile cu zaharul .Mixeaza albusurile cu un varf de cutit de sare.Piseaza amaretti , adauga faina ,praful de copt ,romul ,untul topit ( rece),si ciocolata neagra taiata in cubulete.Amesteca totul ..Adauga galbenusurile mixate cu zaharul .Cand totul este bine omogenizat ,adauga albusurile mixate,amestecand de jos in sus .




Pune compozitia intr-o forma rotunda unde in prealabil ai pus hartie de copt sau ai uns-o cu unt si ai pus faina in ploaie .

Pune compozitia in cuptorul in prealabil incalzit la 180 de grade pentru aproximativ 30 de minute.Depinde de cuptor .

Cand s-a racit presara deasupra cacao si ciocolata rasa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu rom si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

claudiaO 1

24.02.2014, 10:14

buna prajiturica

Pushaa 1

24.02.2014, 13:16

arata bine tare!!

aura78 1

24.02.2014, 14:41

multumesc ...este super buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Panna cotta cu sos de capsuni