Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am gasit reteta asta pe youtube, eu am facut unele modificari, dupa gustul meu.
Mai intai am pregatit ingredientele, am macinat biscuitii, am macinat alunele, am taiat cubulete mai mici rahatul. Intr-un tuciulet mic am pus apa, zaharul si margarina, am pus tuciuletul pe foc si am amestecat pana ce a inceput sa se topeasca zaharul si margarina, am adaugat alunele macinate, rahatul si stafidele , am lasat sa clocoteasca cca 4 min. Separat am amestecat biscuitii macinati cu cacao si esenta, apoi am turnat amestecul din tuciulet, am omognizat totul, apoi am intins umplutura peste foile de napolitana, una peste alta.. Am invelit prajitura in folie alimentara si am bagat-o la frigider pentru cateva ore, apoi am portionat-o.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult