Prajitura Delicia cu capsuni

de anuta in Prajituri, 15 Iul 2016 | 2007 vizualizari

 

Reteta fara coacere!

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 250 g biscuiti,
  • 3 linguri de miere de albine,
  • 125 g unt
  • Crema:
  • 200 ml frisca lichida,
  • 150 ml sirop de capsuni,
  • o mana de capsuni taiate cubulete,
  • 2 linguri de smantana, un plic de gelatina (10 g)
  • Decor:
  • 200 ml sirop de capsuni,
  • un plic de jelle tort,
  • capsuni,
  • biscuiti cu jeleu de capsuni
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Delicia cu capsuni:

Se prepara blatul din biscuitii dati la robot amestecati cu untul topit si mierea de albine.

Se aseaza in forma cu inel detasabil, se preseaza cu o lingura, se asaza biscuitii pe marginea formei si se da la rece 

Se mixeaza frisca pana se intareste apoi incorporeaza si siropul turnat in fir subtire, se aduga si gelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marie.

Se toarna totul peste blatul rece din biscuiti, se presara deasupra bucatile de capsuni si se da la rece inca 2 ore.

Se decoreaza cu capsuni iar apoi se toarna jeleul fierbinte, preparat din siropul amestecat cu praful de gelle-tort si dat intr-un clocot pe aragaz.

Se mai lasa 15 minute la rece sa se intareasca jeleul.          

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Delicia cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere rase si sos de ciocolata