Prajitura Delicia cu capsuni

de anuta in Prajituri, 15 Iul 2016 | 1371 vizualizari

 

Reteta fara coacere!

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 250 g biscuiti,
  • 3 linguri de miere de albine,
  • 125 g unt
  • Crema:
  • 200 ml frisca lichida,
  • 150 ml sirop de capsuni,
  • o mana de capsuni taiate cubulete,
  • 2 linguri de smantana, un plic de gelatina (10 g)
  • Decor:
  • 200 ml sirop de capsuni,
  • un plic de jelle tort,
  • capsuni,
  • biscuiti cu jeleu de capsuni
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Delicia cu capsuni:

Se prepara blatul din biscuitii dati la robot amestecati cu untul topit si mierea de albine.

Se aseaza in forma cu inel detasabil, se preseaza cu o lingura, se asaza biscuitii pe marginea formei si se da la rece 

Se mixeaza frisca pana se intareste apoi incorporeaza si siropul turnat in fir subtire, se aduga si gelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marie.

Se toarna totul peste blatul rece din biscuiti, se presara deasupra bucatile de capsuni si se da la rece inca 2 ore.

Se decoreaza cu capsuni iar apoi se toarna jeleul fierbinte, preparat din siropul amestecat cu praful de gelle-tort si dat intr-un clocot pe aragaz.

Se mai lasa 15 minute la rece sa se intareasca jeleul.          

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Delicia cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

mirela0911 1

17.07.2016, 10:18

As servi o bucatica!

Gherca Daniela 1

17.07.2016, 16:53

delicioasa!

MotanLaOale 1

18.07.2016, 08:47

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu salata verde si maioneza

de RODIMUR 7

pe 23.07 la 22:30

Tort ecler cu capsuni si sos de ciocolata

de RuxyRux 9

pe 23.07 la 21:01

Chec aromat cu nuci si fructe confiate

pe 23.07 la 00:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

5802 puncte

mirela0911

3911 puncte

Rocsi

3310 puncte

 Adi

2700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ardei kapia copti umpluti cu branza
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu salata verde si maioneza

de RODIMUR 7

pe 23.07 la 22:30

Tort ecler cu capsuni si sos de ciocolata

de RuxyRux 9

pe 23.07 la 21:01

Chec aromat cu nuci si fructe confiate

pe 23.07 la 00:50

RETETA RECOMANDATA
Prajitura frantuzeasca