Prajitura Ela

de ralu_ca in Prajituri, 28 Apr 2013 | 7461 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 2 cani zahar
  • 2 cani faina
  • 1 ceasca ulei
  • un praf sare
  • 1 pachet praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • esenta vanilie si capsuni
  • 150 g fructe congelate(mure,capsuni,visine,cirese)
  • 2 pachete budinca de vanilie cu gust de capsuni
  • 200 ml frisca lichida
  • 200 g ciocolata topita
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Ela:

Intr-un vas batem bine albusurile cu zaharul pana se topeste, apoi se adauga si galbenusurile, uleiul, sarea, esentele, praful de copt stins in putin otet si faina amestecand cu mixerul pana se formeaza un amestec omogen si fluid ( ca la chec ). In tava acoperita cu hartie de copt se pune putin ulei dupa care turnam compozitia si presaram fructele si introducem tava la cuptorul preincalzit. Se lasa pana aceasta se coace ( testul cu scobitoarea ). Dupa ce scoatem tava o lasam sa se raceasca.

Intre timp preparam budinca, conform instructiunilor de pe pachet.Frisca se bate apoi adaugam ciocolata topita si amestecam pana se uniformizeaza.Dupa ce blatul este aproape racit, turnam budinca, apoi amestecul de frisca si pe deasupra bucati mici de ciocolata.Se portioneaza si pe deasupra putem presara putina cacao.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Ela" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu blat ciocolatos si budinca de vanilie