Prajitura Ela

de ralu_ca in Prajituri, 28 Apr 2013 | 5216 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 2 cani zahar
  • 2 cani faina
  • 1 ceasca ulei
  • un praf sare
  • 1 pachet praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • esenta vanilie si capsuni
  • 150 g fructe congelate(mure,capsuni,visine,cirese)
  • 2 pachete budinca de vanilie cu gust de capsuni
  • 200 ml frisca lichida
  • 200 g ciocolata topita
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Ela:

Intr-un vas batem bine albusurile cu zaharul pana se topeste, apoi se adauga si galbenusurile, uleiul, sarea, esentele, praful de copt stins in putin otet si faina amestecand cu mixerul pana se formeaza un amestec omogen si fluid ( ca la chec ). In tava acoperita cu hartie de copt se pune putin ulei dupa care turnam compozitia si presaram fructele si introducem tava la cuptorul preincalzit. Se lasa pana aceasta se coace ( testul cu scobitoarea ). Dupa ce scoatem tava o lasam sa se raceasca.


Intre timp preparam budinca, conform instructiunilor de pe pachet.Frisca se bate apoi adaugam ciocolata topita si amestecam pana se uniformizeaza.Dupa ce blatul este aproape racit, turnam budinca, apoi amestecul de frisca si pe deasupra bucati mici de ciocolata.Se portioneaza si pe deasupra putem presara putina cacao.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Ela" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

adry88 1

29.04.2013, 10:21

foarte buna

Micutza Luana 1

29.04.2013, 16:58

bunaaa

diana_k 1

30.04.2013, 09:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu budinca si prune