Prajitura Eszter Hazi

de miremirc in Prajituri, 27 Dec 2010 | 11443 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat galben:  
  • 5 oua
  • 5 lg faina  
  • 5 lg zahar
  • Blat nuca: 
  • 5 albusuri
  • 250 g zahar
  • 120 g nuci macinate
  • 1 lg faina
  • Crema : 
  • 5 galbenusuri
  • 150 g zahar
  • 5 lg faina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 500 ml lapte
  • 200 g unt          
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Eszter Hazi:

ptr blat galben: se bat albusurile spuma tare, adaugam zaharul apoi galbenusurile .adaugam faina amestecand cu o lingura de lemn;turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si in care am pus hartie ptr copt (cca 24/32)


ptr blat nuca: albusurile se mixeaza spuma tare cu zaharul;cu o lingura de lemn adaugam nucile si faina amestecand de jos in sus;se coace o foaie pe dosul tavii.


ptr.crema: galbenusurile se amesteca cu zaharul,apoi adaugam faina, zaharul vanilat si laptele; se fierb pe aburi pana se transforma intr-o crema;se lasa sa se raceasca; untul se mixeaza pana devine ca o spuma ,iar in el se pune pe rand cate o lingura din compozitia care s-a racit;


asamblare: blat galben-crema-blat nuca-crema-ciocolata rasa(cacao)

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Eszter Hazi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

gaby_gabytza 1

17.02.2012, 14:30

minunata

oana_pisicutza16 1

23.02.2012, 08:55

buna buna

babi5 1

14.11.2013, 09:53

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

6801 puncte

katty

5273 puncte

mirela0911

4925 puncte

Rocsi

4319 puncte

RODIMUR

2677 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert choux a la creme
  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu carne tocata -la cuptor /pasta all forno

ieri la 22:31

Crema de zahar ars

de Lau 9

ieri la 22:15

Drob de pui

de Lau 9

ieri la 21:30

Tort cu ciocolata si zmeura

de oanapl 6

ieri la 20:45

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu miere de albine