Desert prajitura Fantezie

de dantes in Dulciuri, 19 Ian 2022 | 4108 vizualizari

 

O prajitura delicioasa fara coacere

 

INGREDIENTE

  • Crema de vanilie
  • 80 gr praf de budinca de vanilie
  • 500 ml lapte
  • 100 gr zahar
  • 50 gr Unt
  • Crema de ciocolata
  • 80 gr praf de budinca de vanilie
  • 500 ml lapte
  • 100 gr zahar
  • 50 gr Unt
  • 150 gr ciocolata neagra de menaj
  • Pentru montaj
  • 300 gr piscoturi Savoiardi
  • 100 ml lapte
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura Fantezie:

Pentru crema de vanilie se amesteca praful de budinca, zaharul si laptele si se pun pe foc amestecand in continuu pana se ingroasa; adaugam untul si se lasa la racit 15 minute

Pentru crema de ciocolata se amesteca praful de budinca, zaharul si laptele se pune pe foc, adaugam ciocolata rupta in bucati mici amestecand in continuu pana se omogenizeaza si se ingroasa crema, apoi adaugam untul si se lasa la racit 15 minute.

Pentru montarea prajiturii se tapeteaza o tava cu o folie alimentara care se lasa mai mare pentru a putea acoperi intreaga tava.

Se pune un rand de piscoturi inmuiate in lapte si se toarna alternativ crema de vanilie si crema de ciocolata

Deasupra se pune un rand de piscoturi se acopera cu folia alimentara si se lasa la rece in frigider circa doua ore

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura Fantezie" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Eclere