Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Se numeste prajitura inteligenta pentru ca dintr-un aluat moale pe care il punem intr-o tava la cuptor iese o prajitura care isi separa singura blaturile si crema in cuptor. Nici eu nu am crezut pana nu am incercat sa o fac!
Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile le batem cu zaharul vanilat, zaharul tos si apa, pana cand se dizolva de tot zaharul.
In compozitia aceasta adaugam margarina topita 1 minut in cuptorul cu microunde (lasam la racit dinainte). Omogenizam compozitia bine, adaugam esenta de vanilie, faina, laptele caldut, si albusurile de ou batute spuma tare.
Ungem o tava de cca 30/24 cm cu margarina si o tapetam cu faina. Turnam compozitia obtinuta in tava, si o bagam la cuptor pentru aproximativ 1 ora, la 150 grade, pe gratarul din mijloc.
Scoatem tava si lasam prajitura sa se raceasca de tot.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult