Prajitura Linzer cu dulceata de gutui si nuca

de dakris in Prajituri, 20 Apr 2012 | 39675 vizualizari

COMENTARII (21)

Lau 1

20.04.2012, 20:53

prima servita

MotanLaOale 1

20.04.2012, 20:55

T I M E A 1

20.04.2012, 20:57

super delicioasa

Rocsi 1

20.04.2012, 21:02

o prajiturica pe gustul meu

diaconta 1

20.04.2012, 21:28

prea buna

Panacris 1

20.04.2012, 22:02

Linzer, oricand!

jolygina 1

20.04.2012, 22:15

buna

cocolina 1

21.04.2012, 00:19

Foarte buna

Angelina_Elena 1

21.04.2012, 11:42

ce bine arata!

iry-gabriela 1

21.04.2012, 14:03

tare imi place

adry88 1

21.04.2012, 16:05

like

mamaieelena 1

21.04.2012, 19:04

prajitura copilariei mele,mama ii spunea prajitura rasa

Sidy 1

28.04.2012, 06:49

Gem si nuca....ce bunatate !!!

gaby_duceag 1

28.04.2012, 08:43

ce misto-i.

MotanLaOale 1

28.04.2012, 17:56

dakris 1

01.05.2012, 08:28

va multumesc pt aprecieri si comentarii!

Bya Ralu 1

08.10.2012, 15:02

bun

rodica_rodica 1

08.11.2012, 19:48

se introduce din nou la frigider????

dakris 1

09.11.2012, 15:06

multumesc de atentionare...

Bucataras 1

09.11.2012, 19:29

), se mai intimpla, am rectificat, multumim de atentionare!

babi5 1

15.11.2013, 17:20

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu dulceata - de post