Prajitura pufoasa cu piersici

de mirela0911 in Prajituri, 20 Iun 2016 | 5763 vizualizari

 

Este o prajitura pufoasa care merge excelent alaturi de o cana cu lapte, langa cafea sau de ce nu, cu iaurt.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • un praf de sare
  • 200 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lgt coaja de lamaie
  • 6 lg ulei
  • 150 ml lapte
  • 300 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 1-2 piersici din compot
  • zahar pudra vanilat
Portii: 24
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura pufoasa cu piersici:

Piersicile se taie felii subtiri si se lasa sa se scurga.


Intr-un bol se mixeaza bine ouale cu praful de sare, zaharul si zaharul vanilat pana isi dubleaza volumul. Se adauga uleiul, se mixeaza, apoi se pune laptele. Se amesteca, apoi se pune coaja de lamaie, faina si praful de copt. Se omogenizeaza.


Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se niveleaza apoi se aseaza deasupra feliile de piersici. Se da tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade si se lasa timp de 30-35 de minute (se face testul cu scobitoarea).


Dupa ce se raceste, se pudreaza cu zahar pudra vanilat, se portioneaza si se serveste.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot folosi si fructe proaspete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura pufoasa cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

mirela0911 1

23.06.2016, 06:13

Vă mulțumesc pentru aprecieri!

anca_rm 1

23.06.2016, 11:31

o pufosenie cu fructe merge intotdeauna , minunata prajitura

dantes 1

08.07.2016, 07:10

Delicioasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Prajitura pufoasa cu piersici