Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am vazut prajitura Tosca de zeci de ori sau poate de sute :)) , dar am mancat o singura data, iar de testat n-o testasem deloc in bucataria mea. In acest week-end i-a venit randul si uite cum mi se da peste cap - top cele mai bune prajituri :)). Foarte, foarte buna! Blat aerat cu mac si cocos, crema de vanilie, cafea si ciocolata, o combinatie perfecta! Cum nu agreez deloc cremele-budinca, am modificat putin consistenta cremei inlocuind mai bine de jumatate din cantitatea de unt, cu frisca.
Blat:
Crema:
Glazura:
In plus:
Blat:
Crema:
Trece biscuitii prin cafeaua calduta, rapid, sa nu se inmoaie prea tare si sa se rupa, si asaza-i peste crema.
Prepara glazura punand toate ingredientele intr-un ibric si topindu-le la foc mic.
Toarna glazura peste biscuiti, niveleaza si da prajitura la rece pentru cateva ore.
Portioneaz-o cu un cutit zimtat.
1
Tava are dimensiunea 28x32 cm
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult