Prajiturica visinica

de ella 87 in Prajituri, 8 Feb 2011 | 7739 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 100 g zahar
  • 3 linguri ulei
  • 7 linguri pline varf cu faina
  • 1 plic praf de copt
  • esenta de vanilie
  • 400 g visine
  • 150 ml apa minerala
  • ciocolata rasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajiturica visinica:

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si esenta de vanilie si se mixeaza pana se obtine o bezea. Galbenusurile se amesteca cu uleiul, pus cate putin, ca la maioneza si cu apa minerala.



Se toarna peste bezea. Se incorporeaza usor, apoi punem si faina amestecata cu praful de copt in ploaie.



Compozitia o turnam intr-o tava cu hartie de copt. Punem deasupra visinile, radem ciocolata si dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste usor deasupra.



Se lasa la racit in tava, apoi se taie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajiturica visinica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

08.02.2011, 20:27

alinutza1983 1

08.02.2011, 20:42

...si eu mai am o punguta de visine la congelator si ma tot intreb ce sa fac cu ele

adry88 1

04.07.2011, 16:36

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "turnata "cu dovleac