Pricomigdale

de Criss in Dulciuri, 27 Oct 2011 | 10598 vizualizari

COMENTARII (18)

diaconta 1

27.10.2011, 11:55

de cand ma pregatesc sa fac fain ti-au iesit

lia maria 1

27.10.2011, 11:57

bune tare si cand ma gandesc cum ma asteapa si pe mine albusurile in congelator doar, doar m-oi apuca de ele

MotanLaOale 1

27.10.2011, 12:00

bune bune

Mitinita 1

27.10.2011, 12:02

n-am facut niciodata,pun la fav

Criss 1

27.10.2011, 12:03

Multumesc Dia. Din pacate pozele nu-s prea reusite. Oricum am sa le refac, numai sa aiba chef sotul sa-mi sparga nuci.

Criss 1

27.10.2011, 12:04

Lia, si pe mine ma asteapta inca vreo doua cutii. Nici nu stiu cum am reusit sa adun atatea albusuri.

Criss 1

27.10.2011, 12:06

Multumesc Motane.

Criss 1

27.10.2011, 12:06

Mitinita, sunt sigura ca vor fi pe gustul maruntelelor tale.

Lau 1

27.10.2011, 12:25

bune

kamy 1

27.10.2011, 12:32

ce bine venita-i reteta asta am multe albusuri si m-am saturat de chec la fav cu ea

Criss 1

27.10.2011, 12:36

Multumesc Sufletista.

Criss 1

27.10.2011, 12:36

Merci Kamy. Si eu mai am multe albusuri si ma gandesc ce sa mai mesteresc cu ele. Checul nu ma prea atrage nici pe mine insa sotul meu e fan.

alinutzika 1

27.10.2011, 17:53

f bune

Rocsi 1

27.10.2011, 20:53

imi plac....chiar o sa incerc candva reteta

Criss 1

28.10.2011, 08:22

Multumesc Alinutza.

Criss 1

28.10.2011, 08:23

Rocsi, incearca cu toata increderea.

mamaieelena 1

28.10.2011, 13:09

buunaaaa

MIUTA 1

28.10.2011, 20:20

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu stafide