Pricomigdale

de sandytza in Dulciuri, 13 Mai 2010 | 9502 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 albusuri de ou
  • 210 gr zahar
  • esenta de rom
  • 200 gr nuca
  • 8-10 picaturi esenta de migdale
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pricomigdale:

Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul dupa care se pun impreuna cu bolul in care s-au batut , peste o cratita cu apa clocotita si se mai bat pana cand se intaresc si lucesc.
Nuca se prajeste in cuptor 5 min la 180 grade dupa care se macina si se adauga treptat peste albusurile batute spuma impreuna cu esenta de migdale si de rom.. Se pun cu o lingurita intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau tapetata cu ulei si faina.
Se coc in cuptor la 70 grade timp de 40-45 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pricomigdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

nadina73 1

13.05.2010, 13:11

super bune ,dar nu ma lasat sa pun decat 4 furculite,nu e vina mea

sandytza 1

13.05.2010, 13:33

Nadina important e ca tu le apreciezi mai mult deact 4 furculite iar daca le-ai gusta ...nici nu mai zic

Dana Cristea - pusikmea 1

14.05.2010, 09:14

chiar am niste albus prin frigider, ia sa le fac si eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose cu nuca si crema de vanilie