Pui cu dovleac la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de Dya Daniela Andrei in Slow Cooker, 7 Noi 2015 | 4778 vizualizari

 

Pentru Saptamana barbatilor care gatesc! Aceasta reteta am vazut-o pe pagina Spornic, aici http://spornic.ro/culinar/piept-de-pui-cu-dovleac/ Combinatia de arome este absolut minunata. In plus dovleacul este delicios, nu mi l-as fi imaginat niciodata altfel decat in placinta :)

 

INGREDIENTE

  • doua pulpe de pui
  • un piept de pui
  • 500 g miez de dovleac
  • 2 linguri cu ulei
  • optional: cativa catei de usturoi
  • condimente dupa gust: pudra de ardei iute, cardamon, coriandru, rozmarin, nucsoara, sare si piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu dovleac la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Carnea se unge cu ulei (una- doua linguri), si, se asaza intr-un vas termorezistent. 

Se adauga usturoiul tocat/feliat si se condimenteaza apoi uniform cu sare si piper dupa gust, pudra de ardei iute, rozmarin, coriandru si cardamon.

Dovleacul se curata de coaja si se taie in cuburi potrivite.Se stropeste cu putin ulei si se condimenteaza cu nucsoara, sare si piper dupa gust, dupa care se asaza in vas, alaturi de carnea de pui.

Se acopera vasul cu o folie de aluminiu si se pune in cuptorul incins in prealabil. Dupa 15-20 de minte se inlatura folia si se continua coacerea pana ce carnea se rumeneste usor.

Se serveste cald! Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

In cazul slow cooker-ului Crock-Pot 4,7 L se seteaza modul high, pentru 90 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu dovleac la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu legume la slow cooker Crock-Pot