Pui cu dovlecei, broccoli si sos beschamel

de Oana in Pui, 27 Feb 2010 | 7842 vizualizari

 

Super rapid si plin de vitamine! Mancare gatita la steamer.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe intregi dezosate
  • 2 dovlecei tineri
  • cateva buchetele de broccoli proaspat
  • sare
  • piper alb
  • condimente pentru pui: boia dulce, usturoi granulat, menta, cimbru, ceapa verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • sos beschamel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu dovlecei, broccoli si sos beschamel:

Puiul se curata de grasime si piele, se spala, se aseaza in vasul steamer-ului, se stropeste cu ulei de masline si se condimenteaza dupa gust cu diferite ierburi aromate uscate.


Dovleceii se spala, se taie coditele si se taie pe lung in bastonase mai groase. Buchetelele de broccoli se spala, apoi se aseaza impreuna cu dovleceii in vasul de deasupra al steamer-ului. Se condimenteaza cu sare si putin piper alb. Se seteaza la 40 de minute, iar vasul cu legume se scoate dupa 15 minute.


Se servesc cu sos beschamel.

 

TIPS-URI

1

In loc de sos beschamel se pot servi cu un sos din iaurt, marar si usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu dovlecei, broccoli si sos beschamel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

crisad 1

27.02.2010, 21:17

f bine arata piticii au mancat ?

Oana 1

27.02.2010, 22:10

Crisa, da Celui mic i le-am pasat cu furculita, din toate legumele, plus carnita si o lingura de sos si a iesit ceva cremos, ca un piure, tot a papat! Fitzulica de Vlad a mancat o bucata de pui si cam 3-4 gurite din fiecare leguma, cu sos deasupra, dar fara broccoli, nornal, nu-i place de nici o culoare..Il mai pacalesc cu broccoli in ciorbe, dar daca pun doar tulpina aia verde, fara buchetel, ca vede

crisad 1

28.02.2010, 10:53

alexu meu papa doar carnita pe cel mic il mai pacalesc inca cu tot felul de legume

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți in oțet, fără sterilizare

de Ina 7

ieri la 22:23

Budinca de vanilie cu migdale si sos de caise cu menta

de Rocsi 9

ieri la 19:36

Supa de cașcaval, cu crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 14:26

RETETA RECOMANDATA
Gnocchi cu pui in sos rosu