Pui cu lamaie si unt la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 19 Iun 2019 | 2769 vizualizari

 

Foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 8 pulpe de pui dezosate
  • 2 lamai
  • 100 g unt
  • condiment pentru pui
  • piper
  • sare
  • 100 ml apa
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu lamaie si unt la slow cooker Crock-Pot:

Carnea de pui se curata si se spala.

O lamaie se stoarce, iar cealalta se taie felii.

Vasul aparatului se unge cu unt si se pune pe fund cateva felii de lamaie si cateva bucati de unt.

Se pune in vas carnea de pui.

Se toarna zeama de lamaie si se presara cu condiment de pui, piper si sare.

Se pun feliile de lamaie ramase si restul de unt.

Se toarna 100ml apa si se pune capacul.

Se seteaza aparatul pe "high" pentru 3 ore.

Se scot din vas bucatile de pui si se pun intr-o tava cu sos cu tot.

Se introduce in cuptor pentru 30 minute stropind bucatile cu zeama din cand in cand.

Cand sunt rumenite frumos si sosul a scazut sunt gata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu lamaie si unt la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura de post cu gem de prune si nuci