Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Pentru un pranz delicios de duminica in familie...
Puiul se unge cu ulei de palmier si condimente( fara rozmarin) si se lasa o ora la marinat la rece.
Cartofii curatati de coaja si taiati in bucati se pun la fiert.
Se pun 3 sau 4 linguri de ulei de palmier in tava si se pune puiul, in care am asezat o ceapa rosie. Se tine pe foc mediu si se rumeneste pe toate partile. Se toarna o cana de apa si se pune o portocala bine spalata de coaja si taiata in patru.
Se mai presara din nou cate un praf din condimentele de mai sus.
Se da tava la cuptor pentru o ora, ungand puiul din cand in cand cu sos.
Dupa o ora scoatem tava si punem cartofii, apoi deasupra peste pui si cartofi turnam mujdeiul facut din usturoi zdrobit, ulei de masline, o lingura de zahar, sare si zeama de lamaie si o cana de apa. Daca dorim peste cartofi punem si rozmarin. Din acest moment mai lasam inca aproximativ o ora sa se rumeneasca.
Eu am pus in aceiasi tava si carnati de casa, in acest fel spatiul a devenit mai restrans pentru cartofi si nu au iesit foarte crocanti...insa va asigur ca gustul este extraordinar de bun :) Noi am servit puiul cu muraturi...o bunatate :)
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult