Pui Shanghai

de deyutzky in Pui, 26 Aug 2016 | 3906 vizualizari

 

Un alt mod de a gati pieptul de pui. 

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 1 lingura de mustar
  • 3 linguri faina
  • 5-6 linguri pesmet
  • 5-6 linguri susan
  • ulei pentru prajit
  • Pentru marinarea carnii:
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 3 linguri vin alb sau bere
  • 1/2 cana de apa
  • 1 catel de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Shanghai:

Spalam pieptul de pui si il taiem fasii, apoi il punem intr-un bol.


Adaugam sare si piper dupa gust, 1/2 cana de apa, uleiul de masline si vinul alb. Acoperim bolul cu un capac si il dam la frigider pentru minim 30 de minute. Pieptul de pui pe care l-am avut eu a fost de tara si l-am lasat la marinat la frigider aprox. 2 ore.


In alt vas pregatim un sos: batem ouale cu putina sare si piper, adaugam faina(amestecam bine sa nu se formeze cocoloase) si mustarul.


Intr-o tigaie punem uleiul la incins, apoi luam cate o fasie de carne, o dam prin sosul obtinut, apoi prin pesmetul amestecat cu susan, dupa care o punem la prajit.


Procedam la fel si cu celelalte fasii de carne si le lasam la prajit pana cand se rumenesc bine pe toate partile.


Le scoatem si le punem pe servetele pentru a se absoarbe uleiul.


Sunt bune si calde si reci, iar daca le serviti alaturi de un sos de usturoi...mmmmm....sunt delicioase!


Va doresc Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Shanghai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

01.09.2016, 17:37

mihaelar63 1

03.09.2016, 00:35

Trebuie sa testez si eu reteta aceasta

mirela0911 1

03.09.2016, 19:26

yumiii!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui cu sos de mozzarella