Friptura de pui si porc la slow cooker Crock-Pot cu sos de usturoi verde

de Constelatialeu in Slow Cooker, 24 Apr 2018 | 3344 vizualizari

 

Cand nu prea ai starea necesara si nu-ti vin alte idei idealiste folosesti ''cioroiul'' pentru necunoscatori crock-pot-ul.....si combini ce-ti trece prin minte....in asa fel incat sa impaci si ''capra si varza, lupul si ce mai era-n poveste''......

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de pui cca 200 g
  • costita afumata cca 300 g
  • un manunchi de usturoi verde, sa fie, sa se simta
  • sare
  • piper
  • 20 ml ulei de masline
  • 1/2 cana cu apa ( cana de la bucataras dragalas)
  • Garnitura
  • spaghete ( sau ce vreti sau se prepara repede)
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui si porc la slow cooker Crock-Pot cu sos de usturoi verde:

Mai intai spalam pulpa de pui si-o portionam in 3, apoi taiem costita si tocam usturoiul verde. Asezam bucatile de pui, costita, adaugam usturoiul verde, presaram sare si piper si stropim totul cu uleiul de masline, adaugam si apa. Asezam capacul peste vasul slow cooker-ului Crock-Pot 2.4 l, bagam in priza si setam functia high pentru cca. 2 ore. Dupa 2 ore am transferat totul intr-un vas de yena si am dat la cuptor pentru 20 min, sa se rumeneasca putin, imi place mai rumenit. Am fiert spaghete si am servit unii cu branza si ketchup...nu dau nume care-s aia unii si fac combinatii combinatorii...

Da, nu-s fana paste, dar mananc si eu din cand in gand......:D

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui si porc la slow cooker Crock-Pot cu sos de usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu ciuperci si sos de smantana cu usturoi - slow cooker Crock-Pot 4,7 L