Puiul generalului Tso la Slow Cooker

de -Miti- in Pui, 19 Apr 2015 | 1025 vizualizari

 

Foarte interesanta oala asta, bagi ingredientele in ea si peste cateva ore ai o mancare plina de arome.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de pui
  • 2 linguri de ulei
  • 125 g amidon alimentar
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita usturoi pudra
  • 1/4 lingurita piper
  • Pentru sos
  • 6 linguri de apa
  • 4 linguri de sos de soia
  • 4 linguri de otet de orez
  • 2 linguri de zahar
  • 1 lingura de usturoi pisat
  • 1 lingurita de fulgi de ardei iute Kotanyi
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Puiul generalului Tso la Slow Cooker:

Intr-o tigaie adaugam cele doua linguri de ulei si la foc mediu prajim amidonul, cu sarea, piperul si usturoiul pudra. Luam tigaia deoparte.


Pieptul de pui se taie in bucati de marime egala. Amestecul de amidon se pune intr-o punga cu fermoar, se adauga bucatile de pui si se scutura bine.


Se pun bucatile de pui in tigaie si se prajesc putin. Nu trebuiesc prajite bine, daca mijlocul este inca crud este ok.


Se amesteca ingredientele pentru sos.


Se pun bucatile de pui in Crock Pot, se adauga jumatate din sos si se gateste 4 ore pe Low.


Dupa ce a expirat timpul, se adauga restul de sos si se serveste cu orez la aburi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Puiul generalului Tso la Slow Cooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

19.04.2015, 19:54

Mmmm, suna bine si cred ca mi-ar placea

Geanina87 1

19.04.2015, 21:13

ce bine arata!

mirela0911 1

20.04.2015, 14:29

Cat de bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinte cu branza dulce
  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fasole verde în sos de roșii

de RODIMUR 5

ieri la 21:41

Sacul lui Moş Crăciun

de Ancutsa 5

ieri la 20:23

Dulceaţă de citrice

de Ancutsa 5

ieri la 14:16

Briose cu picaturi de ciocolata si frisca

ieri la 12:44

RETETA RECOMANDATA
Pui chinezesc cu alune (Pui Gongbao)