Pulpa de curcan afumata, la Crock Pot

de AlexTeacher in Slow Cooking, 21 Feb 2017 | 627 vizualizari

 

Slow cooking at its best ! Carnea afumata cade de pe os, e suculenta si mega, mega frageda ! Altceva n-am ce sa mai spun ! 

 

INGREDIENTE

  • 1 buc pulpa de curcan, afumata 
  • 100 ml apa 
  • mix condiment Barbecue – dupa gust
  • 1 lingura miere  
  • piper amestec – dupa gust
  • sare – dupa gust
  • 25 g unt 
  • 2 linguri ulei de masline 
  • 40 ml vin roze  
  • 2 crengute cimbru proaspat 
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan afumata, la Crock Pot:



  • Asezonati pulpa de curcan cu amestec Barbecue si piper amestec;




  • Adaugati-o in Crock Pot 4,7 L Digital impreuna cu vinul roze, crengutele de cimbru proaspat, apa, untul si uleiul de masline;




  • Setati aparatul Crock Pot pe programul de gatire "high" si timpul de 5 ore;




  • Cu 15 minute inainte de incheierea programului, ungeti pulpa de curcan cu miere – asezonati cu sare si piper amestec daca este cazul;




  • La finalul programului de gatire, scoateti din Crock Pot si serviti fierbinte alaturi de ce garnitura doriti;


    Pofta buna !






 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan afumata, la Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Rahela Velicu 1

21.02.2017, 20:36

Rocsi 1

21.02.2017, 21:04

O bucatica as lua si eu ca este atat de apetisanta!

miki_a 1

22.02.2017, 06:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel gatita la 140 de grade