Pulpa de curcan afumata, la Crock Pot

de AlexTeacher in Slow Cooking, 21 Feb 2017 | 326 vizualizari

 

Slow cooking at its best ! Carnea afumata cade de pe os, e suculenta si mega, mega frageda ! Altceva n-am ce sa mai spun ! 

 

INGREDIENTE

  • 1 buc pulpa de curcan, afumata 
  • 100 ml apa 
  • mix condiment Barbecue – dupa gust
  • 1 lingura miere  
  • piper amestec – dupa gust
  • sare – dupa gust
  • 25 g unt 
  • 2 linguri ulei de masline 
  • 40 ml vin roze  
  • 2 crengute cimbru proaspat 
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan afumata, la Crock Pot:



  • Asezonati pulpa de curcan cu amestec Barbecue si piper amestec;




  • Adaugati-o in Crock Pot 4,7 L Digital impreuna cu vinul roze, crengutele de cimbru proaspat, apa, untul si uleiul de masline;




  • Setati aparatul Crock Pot pe programul de gatire "high" si timpul de 5 ore;




  • Cu 15 minute inainte de incheierea programului, ungeti pulpa de curcan cu miere – asezonati cu sare si piper amestec daca este cazul;




  • La finalul programului de gatire, scoateti din Crock Pot si serviti fierbinte alaturi de ce garnitura doriti;


    Pofta buna !






 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan afumata, la Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

noiinbucatarie 1

21.02.2017, 20:36

Rocsi 1

21.02.2017, 21:04

O bucatica as lua si eu ca este atat de apetisanta!

miki_a 1

22.02.2017, 06:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel gatita la 140 de grade