Pulpa de miel in sos rosu

de Sim0na in Oaie, 23 Iul 2012 | 1530 vizualizari

 

Sursa: http://caietcuretete.blogspot.ro/2012/01/pulpa-de-miel-in-sos-rosu.html

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa miel
  • 1 ardei capia
  • 1 ardei gras verde
  • 3 cepe
  • 2 tije telina
  • 2 morcovi
  • 4 catei usturoi
  • 2 foi dafin
  • 200 ml suc rosii
  • 250 ml vin roze
  • piper
  • sare
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel in sos rosu:


Carnea de miel am fiert-o in apa, impreuna cu o ceapa si 1 lingurita sare, spumand de cate ori a fost nevoie. Dupa cca 45 minute am scos carnea, am dezosat-o si am taiat-o bucati potrivite.


Ceapa am taiat-o solzisori, morcovul l-am dat prin razatoare, ardeii i-am tocat mai mare, tija de telina am taiat-o bucati potrivite, si le-am pus pe toate la calit in ulei. Cand legumele s-au inmuiat, am adaugat bucatile de carne, sucul de rosii, vinul, foile de dafin si usturoiul taiat bucati mai mari. Am potrivit de sare si piper si am lasat sa fiarba cca. 1 ora jumatate. In aceasta perioada am amestecat din cand in cand si am mai completat cu cca 100 ml apa.


Am servit cu mamaliguta calda.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel in sos rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

laura_n 1

24.07.2012, 08:37

Simo...este delicioasa rau.
dar...daca mi-ai facut pofta, tre'' sa imi dai...macar un oscior )

madi_marin 1

24.07.2012, 11:08

imi place la nebunie carnea de miel... as papa o portie...ca tot se apropie pranzul...

Sim0na 1

24.07.2012, 11:33

privatelaura, iti dau o portie.. ca oscioare n-am
madi_marin, si ptr tine o portie virtuala!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel la cuptor