Pulpa de miel in sos rosu

de Sim0na in Oaie, 23 Iul 2012 | 3340 vizualizari

 

Sursa: http://caietcuretete.blogspot.ro/2012/01/pulpa-de-miel-in-sos-rosu.html

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa miel
  • 1 ardei capia
  • 1 ardei gras verde
  • 3 cepe
  • 2 tije telina
  • 2 morcovi
  • 4 catei usturoi
  • 2 foi dafin
  • 200 ml suc rosii
  • 250 ml vin roze
  • piper
  • sare
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel in sos rosu:

Carnea de miel am fiert-o in apa, impreuna cu o ceapa si 1 lingurita sare, spumand de cate ori a fost nevoie. Dupa cca 45 minute am scos carnea, am dezosat-o  si am taiat-o bucati potrivite.

Ceapa am taiat-o solzisori, morcovul l-am dat prin razatoare, ardeii i-am tocat mai mare, tija de telina am taiat-o bucati potrivite, si le-am pus pe toate la calit in ulei. Cand legumele s-au inmuiat, am adaugat bucatile de carne, sucul de rosii, vinul, foile de dafin si usturoiul taiat bucati mai mari. Am potrivit de sare si piper si am lasat sa fiarba cca. 1 ora jumatate. In aceasta perioada am amestecat din cand in cand si am mai completat cu cca 100 ml apa.

Am servit cu  mamaliguta calda.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel in sos rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

laura_n 1

24.07.2012, 08:37

Simo...este delicioasa rau.
dar...daca mi-ai facut pofta, tre'' sa imi dai...macar un oscior )

madi_marin 1

24.07.2012, 11:08

imi place la nebunie carnea de miel... as papa o portie...ca tot se apropie pranzul...

Sim0na 1

24.07.2012, 11:33

privatelaura, iti dau o portie.. ca oscioare n-am
madi_marin, si ptr tine o portie virtuala!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel la cuptor