Pulpa de miel la slow cooker Crock-Pot

de Constelatialeu in Slow Cooker, 26 Oct 2017 | 7503 vizualizari

 

Ca tot este de actualitate si alde Daea promoveaza oaia care face miei....am zis sa scot de la sertar pulpa de la mielul de asta primavara, deja incepuse sa se plictiseasca printre porcine in lada frigiderului......

 

INGREDIENTE

  • cca 800 g pulpa miel
  • sare
  • boia dulce
  • piper
  • ulei de masline
  • 10 catei de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel la slow cooker Crock-Pot:

Am scos pulpa de miel din congelator si am lasat-o sa se dezghete pana a doua zi.

A doua zi, am crestat din loc in loc pulpa, apoi am masat-o cu sare boia si piper, iar in crestaturi am bagat cate un catel de usturoi. Pentru ca pulpa era un pic mai maricica decat micutul meu crock, am taiat-o pe din doua sa poata sa stea confortabil in oala slow cooker Crock-Pot 2.4 l.

Am asezat bucatile de pulpa si apoi am pus peste cca 50- ml ulei de masline, am acoperit cu capac si apoi am bagat crock-ul in priza, am setat functia high si mi-am vazut de treaba, dupa vreo 3 ore, cand mi-am amintit de pulpa de miel, am oprit aparatul si am savurat o delicioasa friptura de miel, carnea se taia cu furculita iar gustul este unul de te lingi pe degete. Sustinem OAIA lui DAEA, care face mielul......asta ca sa ne mai si amuzam.....:)))))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc cu usturoi la slow cooker Crock-Pot