Pulpa de porc in sos de ceapa verde si leurda, la Crock Pot

de laura_n in Porc, 2 Apr 2015 | 1155 vizualizari

 

Stiu ca suna a reclama, dar credeti-ma, nu este! Pur si simplu este un aparat grozav! Imi place extrem de mult, este incapator, capacitate 4,7 l, vasul interior este din ceramica ceea ce m-a cucerit, are avantajul extrem ca poate gati la temperaturi mici, pentru un timp mai mare, si surpriza, consumul de energie al aparatului electric Crock-Pot este redus, echivalând cu energia consumată de un bec, între 75 și 150W pentru modul Low și între 150 și 210 W pentru modul High.
L-am pus la treaba, si si-a indeplinit de fiecare data misiunea cu succes!
Multumesc cu toata inima Bucataras, multumesc mult Crock Pot!
Haideti sa vedeti ce friptura suculenta am obtinut! Nu am adaugat apa, si a iesit frageda, nu uscata cum ar fi iesit la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata pulpa porc aprox. 1 kg
  • - 1 legatura ceapa verde
  • - 1 legatura leurda verde
  • - 1/2 pahar vin alb natural
  • - 3-4 rosii uscate
  • - 1 lingura ulei masline
  • - 1 lingurita mustar
  • - baby carrots
  • - sare
  • - piper negru
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc in sos de ceapa verde si leurda, la Crock Pot:

Spalam ceapa si leurda si le tocam.


In aparatul de gatit, punem ceapa si leurda tocate. Adaugam rosiile uscate si o lingura ulei.


Carnea o spalam si o stergem cu un servet de hartie. O asezam in vasul de ceramica. Turnam vinul. Presaram sare, piper. Intoarcem carnea pe toate partile apoi o lasam cu partea mai grasa in jos. Asezam capacul si pornim aparatul de gatit, alegand functia low si timpul de gatire 6 ore. La jumatatea programului, am intors carnea pe partea cealalta. La sfarsitul programului, aparatul trece automat pe functia de pastrare cald. Nu va spun ce miros imbietor am avut in bucatarie, dar fara abur sau caldura excesiva. A "tors" cuminte tot timpul de gatire!


Pur si simplu grozav!

 

TIPS-URI

1

la sectiunea din pagina cu reteta- "timp de pregatire", va rog sa adaugati noi campuri cu valori de 6-8 -10 ore :))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc in sos de ceapa verde si leurda, la Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

dantes 1

03.04.2015, 07:14

Foarte buna!

mirela0911 1

03.04.2015, 08:20

Îmi închipui cât de gustoasă este!

simona72 1

03.04.2015, 09:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cartofi prajiti cu tocanita flamanda (slow cooker)