Pulpe de pui cu cartofi si rozmarin la cuptor

de ionela2682 in Pui, 22 Apr 2013 | 6768 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 3 cartofi mari
  • sare si piper
  • usturoi
  • rozmarin uscat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi si rozmarin la cuptor:

Se spala bine pulpele de pui si se sterg cu un servet de hartie

-se ung cu un amestec de usturoi pisat ulei ,sare si piper , se pun in tava si se dau la cuptor

-se intorc  pe ambele parti sa se rumeneasac frumos

-Cartofii se curata se taie se trec si ei prin si ei printr-un amestec asemanator cu cel al pulpelor in care vom mai adauga si rozmarin putin tocat pentru a se elibera mai usor aroma

-dupa ce pulpitele s-au rumenit frumos pe ambele parti se scot si se adauga in tava cartofii cruzi dar si 1 pahar de apa

-dam totul la cuptor pana ce in momentul in care introducem o furculita in cartofi aceasta patrunde usor.

Servim preparatul cald..

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi si rozmarin la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Rocsi 1

22.04.2013, 22:36

Nimic mai bun decat o mancare asa mai simpla

Alexandru29 1

22.04.2013, 23:25

foarte bun

MotanLaOale 1

23.04.2013, 08:03

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

pe 21.10 la 23:02

Ciorba de vitel la crock-pot

pe 21.10 la 22:34

Salată de legume cu sos de muștar

pe 21.10 la 20:39

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

pe 21.10 la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

pe 21.10 la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor cu piure de cartofi si sos dulce