Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Se spala bine pulpele de pui si se sterg cu un servet de hartie
-se ung cu un amestec de usturoi pisat ulei ,sare si piper , se pun in tava si se dau la cuptor
-se intorc pe ambele parti sa se rumeneasac frumos
-Cartofii se curata se taie se trec si ei prin si ei printr-un amestec asemanator cu cel al pulpelor in care vom mai adauga si rozmarin putin tocat pentru a se elibera mai usor aroma
-dupa ce pulpitele s-au rumenit frumos pe ambele parti se scot si se adauga in tava cartofii cruzi dar si 1 pahar de apa
-dam totul la cuptor pana ce in momentul in care introducem o furculita in cartofi aceasta patrunde usor.
Servim preparatul cald..
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult