Pulpe de pui cu cartofi si rozmarin la cuptor

de ionela2682 in Pui, 22 Apr 2013 | 4438 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 3 cartofi mari
  • sare si piper
  • usturoi
  • rozmarin uscat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi si rozmarin la cuptor:

Se spala bine pulpele de pui si se sterg cu un servet de hartie


-se ung cu un amestec de usturoi pisat ulei ,sare si piper , se pun in tava si se dau la cuptor


-se intorc pe ambele parti sa se rumeneasac frumos


-Cartofii se curata se taie se trec si ei prin si ei printr-un amestec asemanator cu cel al pulpelor in care vom mai adauga si rozmarin putin tocat pentru a se elibera mai usor aroma


-dupa ce pulpitele s-au rumenit frumos pe ambele parti se scot si se adauga in tava cartofii cruzi dar si 1 pahar de apa


-dam totul la cuptor pana ce in momentul in care introducem o furculita in cartofi aceasta patrunde usor.


Servim preparatul cald..


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi si rozmarin la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 30 %
299.99 lei
209.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Rocsi 1

22.04.2013, 22:36

Nimic mai bun decat o mancare asa mai simpla

Alexandru29 1

22.04.2013, 23:25

foarte bun

MotanLaOale 1

23.04.2013, 08:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui cu cartofi si conopida in vas roman