Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Am spalat pulpele de pui si le-am portionat in 2. Ceapa am taiat-o marunt, morcovul l-am dat prin razatoare si le-am pus intr-o cratita impreuna cu uleiul. Dupa ce s-au inmuiat am pus pulpele si un pic de apa cat sa le acopere si le-am lasat la fiert la foc mic. Se ia spuma cu o paleta si se continua fierberea. Dupa ce au fiert bine, am amestecat intr-un bol smantana cu o lingurita de faina ,dupa care am pus supa din cratita si am dizolvat-o bine apoi am turnat-o peste pulpe si am mai lasat sa dea cateva clocote. Se pune un pic de patrunjel deasupra, la servire.
Noi am servit cu mamaliguta, dar merge foarte bine cu o garnitura de cartofi naturi cu paine.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult