Pulpe de pui dulci-picante cu gnocchi la Crock Pot

de MotanLaOale in Slow Cooking, 17 Dec 2015 | 1867 vizualizari

 

Daca am, acum trebuie sa il incerc. Foarte bun, isi face treaba singur, incetisor, incetisor cum imi place mie, motan lenes.

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe superioare de pui
  • 500g gnocchi
  • 50g pasta de tomate
  • 1 lingura miere
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 lingurite vegeta
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita boia iute
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita rozmarin
  • 50ml ulei de floarea soarelui
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui dulci-picante cu gnocchi la Crock Pot:

Pulpele se curata, se spala si se usuca cu un servet.


Se amesteca toate condimentele (fara uleiul de floarea soarelui) intr-un castron.


Se ung bine pulpele pe ambele parti cu amestecul de condimente.


Se pune uleiul de floarea soarelui in vasul crock-pot-ului si se pun pulpele in el.


Se picura pe deasupra o lingura de ulei si se pune capacul.


Se pune butonul pe high pentru 3 ore si jumatate.


Gnocchi se pun la fiert in apa cu sare 5 minute pana se ridica la suprafata.Se scurg intr-o strecuratoare.


Pulpele se scot din vasul crock-pot-ului si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 25-30 minute sa prinda crusta.


In vasul crock-pot-ului se pun gnocchi fierti, se amesteca bine, se presara cu condimente si se lasa 25-30 minute.


Se scot gnocchi pe platou si deasupra se pun pulpele.


Se serveste cu salata sau muraturi.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot pune si alte condimente in functie de preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui dulci-picante cu gnocchi la Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

MotanLaOale 1

20.12.2015, 10:39

mihaelar63 1

11.01.2016, 13:28

Inundatie

MotanLaOale 1

11.01.2016, 22:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu morcovi si nuci la slow cooker Crock Pot