Pulpe de pui dulci-picante cu gnocchi la Crock Pot

de MotanLaOale in Slow Cooking, 17 Dec 2015 | 1621 vizualizari

 

Daca am, acum trebuie sa il incerc. Foarte bun, isi face treaba singur, incetisor, incetisor cum imi place mie, motan lenes.

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe superioare de pui
  • 500g gnocchi
  • 50g pasta de tomate
  • 1 lingura miere
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 lingurite vegeta
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita boia iute
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita rozmarin
  • 50ml ulei de floarea soarelui
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui dulci-picante cu gnocchi la Crock Pot:

Pulpele se curata, se spala si se usuca cu un servet.


Se amesteca toate condimentele (fara uleiul de floarea soarelui) intr-un castron.


Se ung bine pulpele pe ambele parti cu amestecul de condimente.


Se pune uleiul de floarea soarelui in vasul crock-pot-ului si se pun pulpele in el.


Se picura pe deasupra o lingura de ulei si se pune capacul.


Se pune butonul pe high pentru 3 ore si jumatate.


Gnocchi se pun la fiert in apa cu sare 5 minute pana se ridica la suprafata.Se scurg intr-o strecuratoare.


Pulpele se scot din vasul crock-pot-ului si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 25-30 minute sa prinda crusta.


In vasul crock-pot-ului se pun gnocchi fierti, se amesteca bine, se presara cu condimente si se lasa 25-30 minute.


Se scot gnocchi pe platou si deasupra se pun pulpele.


Se serveste cu salata sau muraturi.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot pune si alte condimente in functie de preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui dulci-picante cu gnocchi la Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 15 %
799.99 lei
679.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

MotanLaOale 1

20.12.2015, 10:39

mihaelar63 1

11.01.2016, 13:28

Inundatie

MotanLaOale 1

11.01.2016, 22:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza rolls

ieri la 21:45

Desert tort cu crema de capsuni si ciocolata

de Rocsi 9

ieri la 19:37

Desert tort cu crema Kinder Bueno

de Meea 4

ieri la 19:15

RETETA RECOMANDATA
Medalion de somon, cu sos de lamaie si menta la Crock Pot