Pulpe de pui la cuptor cu orez “pătrunjat”

de ionix in Pui, 24 Mai 2010 | 6673 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 fir de usturoi verde
  • 1 fir de ceapă verde
  • 3 linguri cu sos de tomate
  • 2 linguri cu apă
  • Sare, piper
  • o cană cu orez fiert + o legătură de pătrunjel proaspăt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor cu orez “pătrunjat”:

Pulpele de pui se spala bine si se pun într-o cratiţă la bain-marine în cuptor.


Când sunt aproape făcute se pune ceapa verde şi usturoiul verde tăiat rondele.


Se dă la cuptor încă 5 minute şi se adaugă sosul de tomate amestecat cu apă, sare şi piper.


Se mai lasă încă 10 minute şi se serveşte cu orezul “pătrunjat”.


Orezul l-am fiert normal iar la sfarsit i-am adaugat mult patrunjel tocat.



Poftă bună!


Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor cu orez “pătrunjat”" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

ana 1

25.05.2010, 21:02

Si eu pun patrunjel la orez,ii da o aroma deosebita .
Cat despre "patrunjat "daca nu ai sustinatori bazati in spate nu revolutionezi nik.Oricum multe "succesuri "

Sylvia 1

25.05.2010, 21:30

Excelent arata !!!!!5 furculite si de la mine

ionix 1

27.05.2010, 18:22

hehehehe multumesc pt aprecieri

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

7188 puncte

mihaelar63

5100 puncte

RODIMUR

4392 puncte

Rocsi

3873 puncte

lucy2002

3676 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Inimi si pipote de pui in sos de smantana