Pulpe de pui pe pat de varza

de alice_ciobanu in Pui, 11 Feb 2013 | 1678 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • o varza murata potrivita
  • cimbru
  • o ceapa
  • putin marar uscat
  • ulei
  • pentru pulpe:
  • praf de usturoi,
  • boia de ardei dulce,
  • putin amestec tex maxx
  • o cescuta de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe pat de varza:

Mai intai am incalzit putin ulei si am perpelit pulpele de pui pe toate partile. Apoi le-am pus intr-un vas yena, am adaugat condimentele si apa, am stropit cu putin ulei si am dat la cuptor juma de ora.


Varza murata am stors-o bine, am taiat-o marunt si am aruncat-o intr-o tigaie in care am calit mai intai foarte bine o ceapa tocata. Le-am amestecat de cateva ori, lasand pe foc, pana ce varza si-a schimbat culoarea si s-a inmuiat.


Am scos pulpele de pui, am pus varza in acelasi vas, am pus peste pulpele de pui, cimbru si marar si am dat la cuptor la foc tarisor cam 20 minute.


Delicios.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de varza" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

11.02.2013, 20:39

Ce imi place preparatul asta

Valclaudia 1

03.03.2013, 14:40

tare buna mancarica ta!

Valclaudia 1

03.03.2013, 14:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sarmale dezechipate