Pulpe dezosate la cuptor, cu smantana si cascaval

de gaby_duceag in Pui, 17 Mar 2016 | 3451 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o caserola pulpe de pui dezosate (au fost 6 pulpe) – puteti folosi si piept de pui
  • 80 g smantana
  • 4 catei usturoi
  • 80 g cascaval
  • sare
  • piper
  • sos de soia
  • o lingura parmezan ras
  • unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe dezosate la cuptor, cu smantana si cascaval:


  1. Spala bine pulpele de pui si usuca-le cu un servet.

  2. Unge un vas termorezistent (prevazut cu capac) cu unt.

  3. Stropeste pulpele cu sos de soia si aseaza-le-n vas.

  4. Piseaza usturoiul si amesteca-l cu smantana si sare dupa gust.

  5. Toarna amestecul peste pulpe si unge-le bine.

  6. Pune capacul vasului si introdu-l in cuptorul preincalzit pentru o ora, la 180-200 grade.

  7. Scoate vasul din cuptor, fereste-i capacul, scurge excesul de lichid (mai lasa si pulpele, la pieptul de pui nu stiu daca e nevoie) lasand cam de-un deget din inaltimea vasului.

  8. Presara cascavalul ras amestecat cu parmezan si reintrodu vasul la cuptor.

  9. Lasa pana ce preparatul se rumeneste frumos.

  10. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe dezosate la cuptor, cu smantana si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300SV

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

COMENTARII (19)

gaby_duceag 1

18.03.2016, 23:26

na ca n-o iesit )

Rocsi 1

19.03.2016, 19:54

Mmmmm, prea bune sunt!

Bya Ralu 1

23.03.2016, 16:41

de master chef

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crumble cu capsuni si rubarba - reteta cu nr. 300

de oanapl 5

ieri la 20:32

Friganele dulci cu aroma de portocale si gem de caise

de Camelya 4

ieri la 19:47

Salata cu oua de prepelita

de oanapl 5

ieri la 19:45

Musaca de cartofi cu varza si carne

de Adi 3

ieri la 19:38

RETETA RECOMANDATA
Pulpe dezosate la cuptor, cu vin si busuioc