Pulpe dezosate la cuptor, cu smantana si cascaval

de gaby_duceag in Pui, 17 Mar 2016 | 5022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui dezosate  
  • 80 g smantana
  • 4 catei usturoi
  • 80 g cascaval
  • sare
  • piper
  • sos de soia
  • o lingura parmezan ras
  • unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe dezosate la cuptor, cu smantana si cascaval:

Spala bine pulpele de pui si usuca-le cu un servet. Unge un vas termorezistent (prevazut cu capac) cu unt.


Stropeste pulpele cu sos de soia si asaza-le in vas. Piseaza usturoiul si amesteca-l cu smantana si sare dupa gust. Toarna amestecul peste pulpe si unge-le bine. Pune capacul vasului si introdu-l in cuptorul preincalzit pentru o ora, la 180-200 grade.


Scoate vasul din cuptor, scoate-i capacul, scurge excesul de lichid lasand cam de-un deget din inaltimea vasului.


Presara cascavalul ras amestecat cu parmezan si reintrodu vasul la cuptor.


Lasa pana ce preparatul se rumeneste frumos.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

 Puteti folosi si piept de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe dezosate la cuptor, cu smantana si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

gaby_duceag 1

18.03.2016, 23:26

na ca n-o iesit )

Rocsi 1

19.03.2016, 19:54

Mmmmm, prea bune sunt!

Bya Ralu 1

23.03.2016, 16:41

de master chef

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ratatouille pe grill
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

RETETA RECOMANDATA
Pulpe dezosate la cuptor, cu vin si busuioc