Quesadilla

de Angelina_Elena in Pui, 19 Iul 2013 | 9422 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Lipii:
  • 350 g faina
  • 10 g drojdie proaspata
  • 1 lingura untura sau unt
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1 praf de sare
  • Umplutura:
  • 1 piept de pui
  • 2 linguri ulei de masline
  • felii de rosii
  • felii de castraveti
  • rondele de ceapa
  • cascaval Delaco Sofia
  • Maioneza cu usturoi:
  • 1 cana iulei
  • 1/2 cana lapte
  • 3 catei de usturoi
  • oregano uscat
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quesadilla:

Lipii: faina se pune intr-un vas, se adauga sarea, apoi drojdia si zaharul dizolvate in putin lapte caldut.

Incepem apoi sa framantam, adaugand putin cate putin laptele.

Trebuie sa framantam pana obtinem un aluat elastic.

La final adaugam uleiul si framantam bine pana cand aluatul nu se mai prinde de mana.

Se impartea aluatul in 8 parti egale, dupa care se intinde fiecare bucata de aluat intr-o foaie rotunda, subtirica si se coace intr-o tigaie de teflon, fara ulei in ea.

Umplutura: spalam si curatam pieptul de pui, apoi il taiem cubulete.

Presaram putina sare si piper peste si il punem la rumenit in 2 linguri de ulei.

Maioneza cu usturoi: in vasul de la blender punem usturoiul pisat, sare, piper, oregano, laptele si mixam pana face spuma.

Adaugam apoi uleiul in fir subtire si blenduim de jos in sus maxim 1 minut.

Dam maioneza la frigider pana pregatim quesadilla.

Pregatire quesadilla: pe cate-o lipie asezam bucatii de piept de pui, felii de rosii si castraveti, rondele de ceapa, cascaval, apoi asezam deasupra o alta lipie.

Formam cate quesadilla dorim, apoi punem o tigaie de teflon la incins fara pic de ulei in ea.

Cand tigaia s-a incins, punem cu grija quesadilla in ea, o lasam sa se rumeneasca frumos pe o parte, apoi o intoarcem cu grija si pe cealalta parte.

Servim quesadilla cu maioneza cu usturoi.

Foarte mult ne-a placut!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Quesadilla" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Quesadilla cu pui si salsa picanta