Quiche cu leurda si branza de burduf

de Brindusa in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2011 | 5356 vizualizari

COMENTARII (18)

kukibella 1

12.04.2011, 22:01

minunata

MIUTA 1

12.04.2011, 22:06

Delicioasa,imi place

Ina 1

12.04.2011, 22:23

ce bine arata!
Eu tot n-am apucat sa pap leurda

Brindusa 1

12.04.2011, 22:26

da cine te tine mai Ina? hai ca e tare buna si in curand n-o sa mai fie

bucatarimcudiana 1

12.04.2011, 23:02

vreau si eu

LUK 1

12.04.2011, 23:06

bun ajutor ai avut

horia 1

12.04.2011, 23:38

arata super,mai ales cand gatesti cu ajutoare!

deyutzky 1

12.04.2011, 23:58

divainbucatarie 1

13.04.2011, 07:56

madi_marin 1

13.04.2011, 09:28

cu asa ajutor.....nu avea cum sa nu iasa decat foarte bine....

jolygina 1

13.04.2011, 09:29

ce bunatate

Lau 1

13.04.2011, 10:13

aziz 1

13.04.2011, 11:02

de asta a iesit de nota 20 ,din cauza ajutorului ei sint,, baza ,,tuturor retetelor

Anamaria7 1

13.04.2011, 17:38

ce tareee! pare bosumflat in poza n-a vrut "basca" de bucatar? ador quiche-urile! arata grozav!

Brindusa 1

13.04.2011, 17:48

Daaa asa e! De aia a iesit asa frumoasa. Ce m-as face fara el ...

Brindusa 1

13.04.2011, 17:49

Anamaria, in prima poza? Nu e bosumflat, ci concentrat sa cantareasca faina

horia 1

13.04.2011, 18:30

iti multumesc ptr. postare,dar nu cred ca am vazut asa ceva!!!

Brindusa 1

13.04.2011, 20:36

de leurda zici Horia? Daca esti din Ardeal sau Maramures sigur n-ai vazut asa ceva. Eu am o colega din Arad care mi-a zis ca de loboda, stevie si leurda a auzit prima oara cand a venit in Bucuresti In Muntenia (cat si in multe alte tari ale lumii) se mananca des leurda.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Melci cu branza