Raclette

de Cris2711 in Mancaruri cu carne, 11 Apr 2012 | 16534 vizualizari

 

Denumirea vine de la Raclette-un tip de branza frantuzeasca cremoasa dar este si o mancare elvetiana.Branza Raclette este de vaci si se foloseste topita ,in general sau felii.In Elvetia se mananca cu totul altfel decat prezint eu,in tarile europene se mananca in feluri diferite,chiar si in Germania.Fiecare pregateste dupa placerea lui.Si ce este interesant,fiecare isi gateste portia in tigaita lui si nu se poate plange de bucatareala altuia:)))E nevoie de Raclette -o placa care se incinge si pe care se pragateste Raclette in tigaite:DSe mananca in cercuri mai mari de prieteni sau cu familia,dureaza cateva ore.Si acum hai sa va povestesc ce ingrediente am folosit eu in ziua de Pasti cu sora mea draga Mihaela(Mena).

 

INGREDIENTE

  • bagheta franzuzeasca
  • branza Raclette
  • file de porc taiat in felii mici
  • file de miel taiat in felii mici
  • piept de pui,deasemenea taiat felii
  • ciuperci taiate felii
  • ardei taiati in cubulete mici
  • ceapa tocata marunt
  • boabe de porumb
  • rosii taiate felii
  • raci de rau
  • unt cu usturoi sau unt cu ierburi,se poate folosi si untul obisnuit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raclette:

Modul de pregatire este doar ca  toate ingredientele se pregatesc ,se taie marunt sau felii,se pun in castronele si se amesteca in tigaite dupa dorinte.Toate ingredientele se potrivesc intre ele.Se mai folosesc si cartofi fierti,ananas,sunca,salam,fiecare ce ii place.Nu am trecut cantitati la ingrediente ,se folosesc in functie de numarul de persoane si apetit:D

Daca ti-a placut reteta noastra "Raclette" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (59)

Doralinda 1

19.11.2012, 21:52

ai dreptate, vina a lor sa fie daca nu si-o prepara cum trebuie!
nu cred ca s-ar putea plange cineva la cum ai pregatit!!!!!arata nemaipomenit!
versiunea noastra aici, e mult mai simpla ca a ta sunt mai lenesi astia aici!si eu la fel!
imi place cand fac schimb de idei, sigur voi incerca si variantele tale, ca daca mananci la fel, pai apoi te plictisesti! te pupic

Cris2711 1

19.11.2012, 21:56

io traiesc intre nemti Dora))nik cu leneaastept reteta

Doralinda 1

19.11.2012, 23:32

O seara buna cris

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Raclette