Ragout de iepure cu cherry, bacon si prune

de Bucataras in Slow Cooking, 29 Sep 2015 | 774 vizualizari

 

(timp de pregatire 25 min, timp de gatire 1 ora si 30 min, temperatura low, complexitate redusa)

 

INGREDIENTE

  • Iepure – 1 buc
  • Bacon – 8-10 felii
  • Prune proaspete – 6 buc
  • Cherry – 60 ml
  • Ghimbir macinat – 1 varf de cutit
  • Cimbru proaspat – 3 crengute
  • Ulei de masline – 3 linguri
  • Salota – 2 buc
  • Fresh de lamaie – 60 ml
  • Sare si piper alb – dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ragout de iepure cu cherry, bacon si prune:

 

  • Taie iepurele in bucati – separa pulpele si file-urile;

  • Stropeste-le cu ulei de masline si frresh de lamaie, asezoneaza-le cu sare si piper alb si lasa-le cca 2 ore la marinat;

  • Incinge vasul de aluminiu al Crock Pot 6 L Saute si soteaza bucatile de iepure;

  • Adauga salotele taiate cubulete in prealabil urmate de cimbru;

  • Taie baconul si prunele cubulete si adauga-l si pe-acestea;

  • Stinge cu cherry si lasa-l putin sa se reduca;

  • Ia vasul de pe foc si introdu-l in Crock Pot;

  • Seteaza-l pe modul de gatire “low” si timpul de 1 ora si 30 min;

  • Adauga ghimbirul peste si pune-i capacul;

  • Cu 15 min inainte de final, potriveste de sare si piper alb;

 

Pofta buna !

 

 

 

 

 

 

COMENTARII (8)

Gherca Daniela

Gherca Daniela 1

29.09.2015, 12:31

Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

29.09.2015, 14:51

Bya Ralu

Bya Ralu 1

29.09.2015, 15:50

Super

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!