Ragout de iepure cu cherry, bacon si prune

de Bucataras in Slow Cooking, 29 Sep 2015 | 915 vizualizari

 

(timp de pregatire 25 min, timp de gatire 1 ora si 30 min, temperatura low, complexitate redusa)

 

INGREDIENTE

  • Iepure – 1 buc
  • Bacon – 8-10 felii
  • Prune proaspete – 6 buc
  • Cherry – 60 ml
  • Ghimbir macinat – 1 varf de cutit
  • Cimbru proaspat – 3 crengute
  • Ulei de masline – 3 linguri
  • Salota – 2 buc
  • Fresh de lamaie – 60 ml
  • Sare si piper alb – dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ragout de iepure cu cherry, bacon si prune:




  • Taie iepurele in bucati – separa pulpele si file-urile;




  • Stropeste-le cu ulei de masline si frresh de lamaie, asezoneaza-le cu sare si piper alb si lasa-le cca 2 ore la marinat;




  • Incinge vasul de aluminiu al Crock Pot 6 L Saute si soteaza bucatile de iepure;




  • Adauga salotele taiate cubulete in prealabil urmate de cimbru;




  • Taie baconul si prunele cubulete si adauga-l si pe-acestea;




  • Stinge cu cherry si lasa-l putin sa se reduca;




  • Ia vasul de pe foc si introdu-l in Crock Pot;




  • Seteaza-l pe modul de gatire “low” si timpul de 1 ora si 30 min;




  • Adauga ghimbirul peste si pune-i capacul;




  • Cu 15 min inainte de final, potriveste de sare si piper alb;





Pofta buna !






 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ragout de iepure cu cherry, bacon si prune" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Gherca Daniela 1

29.09.2015, 12:31

Andreea Caroline 1

29.09.2015, 14:51

Bya Ralu 1

29.09.2015, 15:50

Super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu morcovi si nuci la slow cooker Crock Pot