Rasol de vita cu legume la slow cooker Crock-Pot

de Miha in Slow Cooking, 3 Sep 2015 | 1664 vizualizari

 

A ajuns la mine taman de ziua mea, asa ca l-am considerat un cadou. :)) Unul tare fain daca te uiti asa la el, dar si mai fain dupa ce-l pui la treaba.
Eu l-am pus cateva zile mai tarziu, cand am plecat de acasa, in marea aventura de a petrece o noapte la pescuit. Cand am ajuns acasa mancarea a fost numa' buna de pus in farfurie, ca peste n-am prea prins :)))

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati zdravene rasol de vita
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi
  • 1 bucata telina
  • 500 g rosii
  • 1 ardei iute (dar nu prea iute)
  • 1 cana supa de legume (eu am avut la congelator)
  • o ramurica cimbru uscat
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingura de unt
  • In plus:
  • patrunjel verde
  • coaja de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de vita cu legume la slow cooker Crock-Pot:

Pornind de la reteta de Osso Bucco, am procedat cam asa:


Am incins intr-o tigaie uleiul si bucata de unt, apoi am rumenit usor pe ambele parti bucatile de rasol. Le-am pus in vasul slow cooker-ului Crock Pot, apoi in straturi ceapa taiata julienne, morcovul rondele, telina feliute, cuburile de supa inghetata, rosiile curatate si pasate impreuna cu ardeiul iute. Am pus deasupra crengutele de cimbru.


Am pus capacul peste vasul aparatului Crock Pot slow cooker digital 4,7 l si am setat programul si timpul - programul Low si 8 ore.


Cand am ajuns acasa nu am mai avut de facut decat un piure de cartofi, sa toc niste patrunjel, sa-l amestec cu coaja de lamaie si sa presar peste mancare.


Foarte bun a fost! ;)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vita cu legume la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

MotanLaOale 1

03.09.2015, 23:55

Rocsi 1

04.09.2015, 20:44

Ce fain arata!

Xandrinne 1

10.08.2016, 10:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel gatita la 140 de grade