Rata umpluta cu mere,gutui,dovleac si cartofi la crock pot!

de abetina in Rata, 10 Oct 2018 | 171 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1 rata gotica,asa cam de 2 kg.,
  • -1 mar,
  • -1 gutui,
  • -o bucatica de dovleac,asa o felie potrivita,
  • -1 cartof,
  • -1 lingura sare,
  • -1 lingurita rozmarin,
  • -1 lingurita maghiran,
  • -1 lingurita cimbrisor,
  • -1 lingurita boia de ardei iute.
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rata umpluta cu mere,gutui,dovleac si cartofi la crock pot!:

-Se foloseste o rata intreaga,se scoate din ea toate maruntaile,se taie chiar si osul de la gat dar se lasa pielea.
-Se taie marul,dovleacul,gutuiul si cartoful cubulete,se pun intr-un vas.Se adauga ierburile aromate,sarea si boiaua de ardei,se amesteca,se umple rata,se adauga restul de legume si fructe peste rata si pe langa rata,se pune vasul la aparatul crock pot,se aseaza capacul si se pozitioneaza aparatul la functia high pentru circa 5 ore.Se scoate vasul din aparat si se da la cuptor pentru circa 10 minute,la foc iute sa se rumeneasca.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!

 

TIPS-URI

1

crock pot

2

rata,

3

legume,

4

fructe

5

toamna

Daca ti-a placut reteta noastra " Rata umpluta cu mere,gutui,dovleac si cartofi la crock pot!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Ina 1

12.10.2018, 07:54

nebunie de arome Iar mi se face pofta de rata

Rocsi 1

14.10.2018, 19:55

Foarte bine arata rata pregatita de tine!

-Licurici- 1

15.10.2018, 08:26

Foarte buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

11390 puncte

RODIMUR

5340 puncte

mirela0911

5180 puncte

Rocsi

4900 puncte

Constelatialeu

4200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Albinita
  • 09

    MA

  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de cartofi, dres cu ouă și smântână

de RODIMUR 5

ieri la 23:13

Tort Fanta

ieri la 20:59

Muratura asortata

ieri la 19:48

Branzoaice umplute cu mere

ieri la 18:18

Fursecuri cu afine, curmale, nuci si migdale

de Ancutsa 5

ieri la 18:07

RETETA RECOMANDATA
Rata crocanta,parfumata