Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am vrut de multe ori sa prepar aceasta reteta si iata ca a sosit momentul. Ma bucur ca am incercat. Usor de preparat, colorata, delicioasa ;)
Taiem vinetele, dovleceii (cu tot cu coaja) cubulete, ardeii ii taiem fasii. Punem legumele la calit, pe rand in ulei.
Cand le-am calit pe toate, le punem intr-un bol si ne apucam de preparat sosul.
Punem uleiul la incins, calim ceapa, adaugam rosiile taiate cubulete, usturoiul, foaia de dafin, sarea si piperul.
Dam totul intr-un clocot.
Adaugam legumele preparate anterior, amestecam totul.
Decoram cu patrunjel tocat si servim imediat.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult